ua en ru

Штаб АТО фіксує поступове зменшення обстрілу з боку бойовиків

Штаб АТО фіксує поступове зменшення обстрілу з боку бойовиків Протягом ночі ситуація в зоні АТО істотних змін не зазнала

Штаб антитерористичної операції фіксує поступове зменшення обстрілу з боку бойовиків в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Протягом ночі ситуація на Сході України істотних змін не зазнала. Кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань поступово зменшується. Однак деякі, фактично нікому не підконтрольні бандформування і надалі продовжують поодинокі збройні провокації уздовж лінії бойового зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Так, з 18:00 до півночі 30 березня зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші. Зокрема, в Луганській області бойовики з 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли українських військових в районі Сокольників, а в 18:20 - у Кримському.

Поблизу Маріуполя, о 19:20 та 19:50 терористи з 120-міліметрові міномети обстріляли південно-західну околицю селища Широкіне.

"Строго дотримуючись Мінських домовленостей, сили АТО відкривали вогонь тільки у відповідь, у разі прямої загрози життю та здоров'ю наших військових", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, за минулий день бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.