ua en ru

Шкіряк: наступними мішенями спецназу РФ можуть стати бойовики "Гіві" та "Моторола"

Шкіряк: наступними мішенями спецназу РФ можуть стати бойовики "Гіві" та "Моторола" Фото: Зорян Шкіряк

На думку Шкіряка, РФ "знищує" бойовиків, які вийшли з-під контролю Москви

Наступними мішенями спецназу Російської Федерації можуть стати бойовики "Гіві" та "Моторола". Про це написав радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

"До речі, наступними мішенями російського спецназу може стати "дует" донецьких терористів Гіві - Мотороли, котрі мають постійний перманентний конфлікт з ватажком російської терористичної банди "ДНР" Захарченком. Він поки що підтримується Путіним і влаштовує Кремль", - написав він.

Шкріяк також прокоментував "знищення" російськими спецслужбами Павла Дрьомова.

"Одного з ватажків російських терористів в Луганській області Павла Дрьомова (псевдо "Батя") знищили російські спецслужби...Дрьомов і його "казачки" відкрито звинувачували Плотницького у корупції, розкраданні російської "гуманітарної допомоги" та інших зловживаннях. Враховуючи те, що банда терориста Дрьомова, котра контролює окупований Первомайськ, повністю вийшла з під контролю як Плотницького так і російських емісарів, у ФСБ прийняли рішення про його фізичну ліквідацію, щоб не заважав. Нема людини - нема проблеми... В Кремлі цей принцип працює", - зауважив Шкіряк.

Таким чином, на думку Шкіряка, російські спецслужби "знищують" усіх польових командирів та ватажків терористичних банд на Донбасі, котрі вийшли з-під контролю Москви і "зарвалися".

"Ми неодноразово заявляли ще на початку року про отриману оперативну інформацію щодо наказу російським спецслужбам знищувати усіх польових командирів та ватажків терористичних банд на Донбасі, котрі вийшли з під контролю Москви і "зарвалися". Він давно вступив в дію", - написав він.

Одного з ватажків російських терористів в Луганській області Павла Дрьомова (псевдо "Батя") знищили російські спецслужби...

Posted by Зорян Шкиряк on 13 декабря 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 12 грудня 2015 року, "Генпрокуратура" так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) повідомила про загибель командира шостого окремого мотострілецького козачого полку "Народної міліції ЛНР" Павла Дрьомова.