ua en ru

Шахтар - Реал: Гості нервово перемагають у Львові

Шахтар - Реал: Гості нервово перемагають у Львові Фото: Шахтар - Реал

"Гірники" у Львові приймали королівський клуб

У Львові був зіграний матч п'ятого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і мадридським "Реалом".

Гості активніше почали гру. Буквально з перших секунд донеччанам довелося відійти до своїх воріт і покласти всі сили на захист. З часом, "гірникам" вдалося відвести гру від своїх воріт і трохи розслабитися. Цим і скористалися гості, коли Бейл виграв забіг у Ракицького з П'ятовим і віддав вздовж воріт, звідки Роналду головою відправив м'яч у ворота.

"Шахтар" не став довго приходити в себе і спробував перевести гру до чужих воріт. Але серйозної небезпеки так і не зміг створити. Хоча моменти для цього були. Спочатку Ордець не зміг нормально пробити послу кутового, потім Галдкий неточно пробив головою після подачі з штрафного, а ще не дали пробити Тейшейрі з центру штрафного, коли здавалося, що від удару нічого не врятує.

Другий тайм пройшов на дуже розслаблених тонах. "Реал" на самому початку другої половині зумів вистрілити дуплетом". Спочатку Модріч пробив після пасу Роналду, після чого красивий удар вийшов у Карвахаля.

Після невеликої паузу ще один гол забив Кріштіано. Португалець з другої спроби пробив П'ятова після прострілу Бейла.

А вже після цього почав забивати "Шахтар". Спочатку Тайсон заробив пенальті, який реалізував Тейшейра. Незабаром Бернард заробив кутовий, який сам і пода - м'яч від голову Степаненко прилетів до Дентіньо, який грудьми забив другий.

А остаточно повернув інтригу в матчі лідер "Шахтаря" Тейшейра, який з центру штарфной точно пробив низом. Більше моментів "Шахтар" створити не зміг.

"Шахтар" - "Реал" 3-4
Гол:
Тейшейра, 77 (пен), 88, Дентіньо, 83 - Роналду, 18, 70, Модріч, 50, Карвахаль, 53
Шахтар: П'ятов, Ордець, Ракицький, Азаведо (Дентіньо, 64), Степаненко, Фред, Бернард, Марлос (Тайсон, 62), Кобін, Тейшейра, Гладкий (Феррейра, 74)
Реал: Касилья, Варан (Данило, 33), Пепе, Начо, Карвахаль, Бейл (Бензема, 70), Каземіро, Ковачич, Модрич (Кроос, 63), Іско, Роналду

Додамо, що після того, як в паралельному матчі ПСЖ розгромив "Мальме" "Шахтар" втратив усі шанси на продовження виступів у Лізі Чемпіонів. Тепер "гірникам" потрібно зіграти в останньому турі проти " ПСЖ " не гірше, ніж шведи з "Реалом".