ua en ru

Саакашвілі підписав угоду про допомогу Держдепу США Одеській обл

Саакашвілі підписав угоду про допомогу Держдепу США Одеській обл Фото: Михайло Саакашвілі

США підтримає Саакашвілі у боротьбі з корупцією

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі і замгоссекратаря США Вільям Броунфильд сьогодні, 21 липня, в Одесі підписали угоду про реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Броунфильда, пріоритетним питанням для Одеської обл. є боротьба з корупцією.

"По-перше, ми будемо підтримувати антикорупційну команду губернатора у створенні таких нормативно-правових документів, які б робили неможливою корупцію. Ми також допоможемо губернатору встановити відкритий і прозорий порядок набору кадрів на роботу. Ми будемо працювати з командою губернатора і в питаннях залучення громадянського суспільства до всіх заходів по боротьбі з корупцією. По-друге, ми домовилися про співпрацю в питанні підготовки нової патрульної служби Одеси. Для цього ми привезли в Одесу кращих каліфорнійських поліцейських", - заявив Вільям Броунфильд.

Він також заявив, що сьогодні вранці Михайло Саакашвілі запропонував йому ще три напрямки спільної діяльності: митниця, надання правової допомоги населенню та боротьба з організованою злочинністю.

"Ми візьмемо ці запити в Київ і Вашингтон, і включимо їх в наш план дій", - заявив Броунфильд.

Глава одесской ОГА и заместитель Госсекретаря США подписали меморандум. Соединенные Штаты помогут Одещине в реформирован...

Posted by Mikheil Saakashvili on 21 Июль 2015 г.

Нагадаємо, Саакашвілі відкрив пляж в Одесі, раніше закритий власником.