ua en ru

"Рух за реформи" готові підтримати 6,9% киян, - опитування

"Рух за реформи" готові підтримати 6,9% киян. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного компанією Active Group 28-29 серпня.

Зокрема, згідно з дослідженнями, Віталія Кличка готові підтримати 15,9% опитаних, або 27,9% тих, хто визначився зі своїм вибором. За ним слідують Олександр Омельченко, Сергій Думчев і Борислав Береза, які, з урахуванням похибки, отримали практично однакові результати: 7,6%, 6,8% і 5,6% відповідно. Завершує список лідерів Олександр Попов з 4,3% від кількості всіх опитаних.

Серед партій найбільшу перевагу кияни готові віддати президентському блоку - 15,7% від загальної кількості опитаних. До Київради потрапили б "Батьківщина" з 7,8%, "Рух за реформи" з 6,9% та Об'єднання "Самопоміч" з 6,2%.

"Результати опитування свідчать, що жителі Києва вимагають реальних реформ, а не порожніх обіцянок. Нинішнє керівництво столиці вже довело, що не збирається змінювати систему життя в Києві. Те, що "Рух за реформи" готовий до рішучих кроків і має конкретний план роботи на рік, імпонує киянам. Адже ми пропонуємо реальні і дієві методи, які вже працюють у Європі та США і приносять користь громадянам. Ми бачимо, що кількість киян, які виражають підтримку "Руху за реформи", постійно збільшується", - каже один з лідерів "Руху за реформи" Олександр Погиба.