ua en ru

Ярош готовий взяти на поруки учасників конфлікту на Драгобраті

Ярош готовий взяти на поруки учасників конфлікту на Драгобраті Фото: Дмитро Ярош

Дмитро Ярош доручив юристам відпрацювати питання взяття на поруки бійців ПС

Екс-лідер "Правого сектора", позафракційний нардеп Дмитро Ярош готовий взяти на поруки учасників конфлікту на Драгобраті (гірськолижний курорт в Закарпатській області). Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Щодо інциденту на Драгобраті. Для повноцінного коментування цієї події маю недостатньо інформації. Скажу одне: на фронті, захищаючи Україну від російсько-імперської агресії, друзі "Хорват" і "Біс" вели себе як Герої, у боях отримали поранення і контузії. Всім хлопцям, які воювали, можу дати найкращі характеристики. Ще вчора дав вказівку своїм юристам зайнятися цією справою. Готовий побратимів взяти на поруки", - повідомив Ярош.

По інциденту на ДрагобратіДля повноцінного коментування цієї новини травня недостатньо інформації. Скажу одне: на фронті,...

Опубліковано Дмитро Ярошем 12 січня 2016 р.

Нагадаємо, конфлікт на Драгобраті стався 10 січня 2016 року. Повідомлялося, що чоловіки у камуфляжній одязі влаштували бійку з персоналом однієї з баз бази відпочинку, а також застосували зброю.

Повідомлялося, що міжрайонний суд Ужгорода взяв під варту двох з п'яти учасників конфлікту.

"За поданням прокуратури Закарпатської області Ужгородським міжрайонним судом двох з п'яти учасників бійки на "Драгобраті" обрано запобіжний захід - утримання під вартою строком на два місяці. Щодо інших трьох осіб - судове засідання продовжується", - повідомив прокурор Валерій Черничко.