ua en ru

У Раді сьогодні відбудеться година запитань до уряду за субсидіями

У Раді сьогодні відбудеться година запитань до уряду за субсидіями Фото: Верховна Рада

Також Рада планує заслухати звіт з перевірки оприлюднених Держфінінспекцією повідомлень про фінансові порушення

Сьогодні, 15 травня 2015 р., у Верховній Раді України пройде година запитань до уряду щодо механізму надання субсидій на житлово-комунальні послуги. Про це йдеться у парламентському порядку денному.

Також Рада планує заслухати звіт робочої групи з перевірки оприлюднених Держфінінспекцією повідомлень про фінансові порушення, а також з перевірки інших фактів зловживань в державному секторі економіки.

Крім того, нардепи планують розглянути проект постанови № 2313 від 7 квітня 2015 р. про забезпечення всебічного застосування закону України "Про доступ до публічної інформації" при інформуванні громадськості про здійснювану Національним банком України політику рефінансування, проект постанови № 2424 від 20 березня 2015 р. про припинення повноважень члена Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції Голуба В. В., законопроект № 2067 від 2 березня 2015 р. про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підтримки дитячо-юнацького спорту та фізичного виховання дітей.

Нагадаємо, у Раді зареєстровано постанову про відставку Авакова.