ua en ru

Рада сьогодні розгляне зміна меж 4 районів Донецької обл

Рада сьогодні розгляне зміна меж 4 районів Донецької обл Фото: спікер Ради Володимир Гройсман

Нардепи також можуть внести зміни в Бюджетний кодекс України

Верховна Рада України в середу, 20 травня, може включити до порядку денного сесії питання зміни меж Волноваського, Новоазовського, Тельманівського та Артемівського районів районів Донецької області. Про це йдеться у парламентському порядку денному.

Так, нардепи розглянуть проект постанови №2321 про внесення змін до постанови ВРУ від 11 грудня 2014 року № 32-VII "Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Волноваського, Новоазовського і Тельманівського районів Донецької області", а також проект постанови №2792 про зміну і встановлення меж Артемівського району Донецької області.

Також Верховна Рада може включити до порядку денного сесії проект постанови №2578 про доручення Кабінету міністрів України щодо перегляду умов отримання кредитних коштів від Міжнародного валютного фонду.

Крім того, нардепи розглянуть законопроект №2582 про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо освітньої субвенції), а також законопроект №1270 про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо удосконалення механізму передачі земельних ділянок, відчужені для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності).

Нагадаємо, Рада розгляне законопроект про національної поліції в четвер, 21 травня.