ua en ru

Путін заявив про підвищення боєздатності російської армії

Путін заявив про підвищення боєздатності російської армії Фото: Володимир Путін

Президент Росії вважає, що сирійська операція показала підвищення боєздатності російської армії

Операція Збройних сил Росії в Сирії продемонструвала, що боєготовність вітчизняної армії вдалося підвищити. Про це заявив Президент РФ Володимир Путін на нараді, присвяченій проблематиці оборонно-промислового комплексу, передає ТАСС.

Глава Росії зазначив, що підприємства російського ОПК працюють досить ритмічно, поповнюючи Збройні сили новими ракетними комплексами, атомними і багатоцільовими підводними човнами, а також надводними кораблями.

"Оновлюється парк бойової авіації і зенітно-ракетних військ, озброєння і техніка Сухопутних військ і ПДВ", - повідомив Путін.

За його словами, високу боєготовність Збройних сил також продемонстрували раптові перевірки і численні вчення в НД. Найбільш значущим заходом Путін назвав навчання "Центр-2015".

"Очевидно, що висновки і пропозиції за результатами проведених навчань та тренувань повинні бути покладені в основу планів будівництва і розвитку видів та родів військ Збройних сил на період 2016-2020 років", - уклав глава РФ.

Нагадаємо, раніше Росія направила до берегів Сирії черговий десантний корабель "Микола Фільченков" Чорноморського флоту,, який вже пройшов через протоку Босфор в напрямку Середземного моря.