ua en ru

На пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" відновили пропуск автомобілів

На пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" відновили пропуск автомобілів Фото: "Чонгар"

У зв'язку з перенесенням КПП пункт в'їзду-виїзду "Чонгар" обслуговував лише пішоходів

На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" відновили пропуск автомобільного транспорту. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації.

Як повідомив помічник начальника з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Максим Сорока, контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар", відновив пропуск автомобільного транспорту сьогодні, 30 листопада 2015 року з 10:00.

Крім того, як повідомляється, Сорока зазначив, що переміщення контрольного пункту на нове місце дозволило поліпшити інфраструктуру і комфортність перетину як для пішоходів, яким виділено безпечні окремі смуги руху, так і для автомобільного транспорту - збільшено кількість смуг руху, виділено місця для відстою транспорту. Крім того, прикордонний і митний контролі перенесені ближче до адміністративної лінії з тимчасово окупованої території АР Крим, що зменшило відстань, яку долають пішоходи.

Також повідомляється, що зараз йдуть роботи з облаштування сервісної зони, їх планується завершити в четвер, 3 грудня.

Нагадаємо, у зв'язку з перенесенням КПП перетин адміністративного кордону для легкового автомобільного транспорту 17 листопада 2015 року було тимчасово призупинено.