ua en ru

"Дніпро" - "Севілья": прогноз на фінал Ліги Європи

"Дніпро" - "Севілья": прогноз на фінал Ліги Європи Фото: "Стадіон Народови", на якому пройде фінальний матч

РБК-Україна намагається вгадати події, які пройдуть у фінальному матчі

Фінал Ліги Європи-2015 "Дніпро" - "Севілья". Робити прогнози - річ невдячна. Тим не менш, завжди є певні фактори, які спрацьовують частіше, ніж ні. РБК-Україна спробує спрогнозувати головний в новітній історії матч "Дніпра" проти "Севільї".

Отже подивимося, що говорять професійні прогнозисти в букмекерських конторах. А там панує повне одноголосне, прогноз - фінал Ліги Європи виграє "Севілья". Але у букмекерів "Дніпро" тільки перед іграми з "Брюгге" вважався фаворитом. У всіх інших парах плей-офф дніпряни змушували конторських хлопців виплачувати серйозні виграші.

"Дніпро" - "Севілья": прогноз на фінал Ліги Європи

Фото: "Дніпро" перемагає "Наполі"

Цікаво, що букмекери вважають, що "Севілья" не заб'є багато. Найімовірнішим рахунком 1:0 на користь "Севільї". При чому, швидше за все, переможний гол у складі іспанців заб'є Карлос Бакка. Ставка, що колумбієць відправить м'яч у ворота - 3.00. Серед гравців "Дніпра" найбільш імовірним автором голу називають Євгена Коноплянки. На те, що Женя заб'є дають ставку 21.00.

"Дніпро" - "Севілья": прогноз на фінал Ліги Європи

Фото: Карлос Бакка

Також цікаво, що букмекери практично не вірять в можливість серії пенальті. На те, що основний час закінчиться внічию йде ставка 6.50. Це стільки ж, скільки можна отримати за виграш "Дніпра" в основний час.

Ставки на фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" від William Hill

Перемога "Севільї" - 1.57
Нічия в основний час - 3.75
Перемога "Дніпро" - 6.50
Матч перейде в серію пенальті - 6.50
"Дніпро" виграє серію пенальті - 13.00
"Севілья" виграє серію пенальті - 13.00
Карлос Бакка заб'є в основний час - 3.00
Євген Коноплянка заб'є в основний час - 21.00
Рахунок 0:1 - 6.00
Рахунок 0:2 - 7.00
Рахунок 1:1 - 8.00
Рахунок 0:0 - 9.00
Рахунок 1:0 - 13.00
Рахунок 2:1 - 19.00

За всіма прогнозам, "Севілья" - фаворит фіналу Ліги Європи. Але "Дніпро" вже показав, як вміє тримати удар і відправляти фаворитів додому ні з чим. Так що, віримо в успіх "Дніпра" та чекаємо приємних бонусів від букмекерських виплат.

Нагадаємо, фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" відбудеться 27 травня увечері, а РБК-Україна пройде онлайн-трансляція поєдинку.