ua en ru

Причиною пожежі в ресторані на Дніпрі у Києві може бути коротке замикання

Причиною пожежі в ресторані на Дніпрі у Києві може бути коротке замикання Фото: пожежа в ресторані "Веранда на Дніпрі"

Під час піку пожежі полум'я сягало трьох метрів над дахом ресторану

Більшість працівників ресторану "Веранда на Дніпрі", де сьогодні, 25 листопада, виникла пожежа, стверджують, що причиною пожежі було коротке замикання. Про це журналістам заявив голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, який перебуває на місці пожежі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Переважна більшість працівників стверджують, що все таки це було коротке замикання. Що стосується версії підпалу - це встановить безпосередньо експертна служба", - повідомив він.

За його словами, під час піку пожежі полум'я сягало трьох метрів над дахом ресторану.

Водночас він зазначив, що наразі працює пожежний катер.

"На момент авральної пожежі, можна так сказати, було 17 одиниць техніки. Зараз трохи менше, тому що підключився пожежний катер, який також відпрацьовує - там серйозна помпа працює", - сказав голова Печерської РДА в м. Києві.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, о 15:47 у Печерському районі по вулиці Набережне шосе, 25 у ресторані на воді "Веранда на Дніпрі" сталося загоряння покрівлі. Про жертв і постраждалих не повідомлялося.

Через пожежу в ресторані "Веранда на Дніпрі" на Набережному шосе і бульвару Дружби Народів утворилися автомобільні затори.

Пожежу було локалізовано сьогодні, 25 листопада, о 16:51.