ua en ru

Порошенко вручив "кіборга" Кузьміних орден "За мужність"

Порошенко вручив "кіборга" Кузьміних орден "За мужність" Фото: Петро Порошенко

"Кіборг" прибув у Київ, відчуває себе нормально

Президент України Петро Порошенко вручив орден "За мужність" командиру батальйону в 81-й бригаді, яка захищала донецький аеропорт, Олегу Кузьміних, звільненому вчора з полону бойовиків на Донбасі. Про це Порошенко написав у своєму Twitter.

"Ми своїх не кидаємо! З великим задоволенням потиснув руку Олегу Кузьміних і вручив йому Орден "За мужність", - написав Порошенко.

"Я вдячний тим, хто сприяв моєму поверненню додому і, в першу чергу, тим, з ким я виконував бойові завдання, тому що багатьох з них вже немає серед живих. Хочу сказати батькам і дружинам - це все не дарма. Любіть свою Батьківщину, любіть свою країну - вона того варта. Не падайте духом і залишайтеся завжди вірними своїй присязі", - зазначив Кузьміних під час зустрічі з Порошенком.

Зазначимо, як повідомив на брифінгу представник АПУ з питань АТО Андрій Лисенко, зараз Олег Кузьміних вже знаходиться в Києві.

"Стан його здоров'я - задовільний", - зазначив Лисенко.

Нагадаємо, вчора ввечері з полону було звільнено командира батальйону 81-й бригаді, "кіборга" Олега Кузьміних. Він провів в заручниках у бойовиків більше 4 місяців.