ua en ru

Поліція порушила справу за фактом побиття в Запоріжжі помічника нардепа

Поліція порушила справу за фактом побиття в Запоріжжі помічника нардепа Фото: Микола Фролов

Справу відкрито за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження"

Поліція порушила справу за фактом побиття помічника народного депутата України з фракції "Блок Петра Порошенко", кандидата в мери Запоріжжя Миколи Фролова - Володимира Піскового. Це випливає з повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"10 листопада 2015 року о 21 годині 10 хвилин до Жовтневого відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до 5-ї міської лікарні звернувся помічник одного з народних депутатів з діагнозом: забій м'яких тканин обличчя і голови. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав близько 19 години біля першого корпусу Запорізького Національного університету по вул. Лепіка від невідомих. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 125 ч. 1 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора нардеп від БПП і кандидат у мери Запоріжжя Микола Фролов повідомив про те, що невідомі побили начальника його передвиборного штабу Володимира Піскового. За словами нардепа, троє невідомі напали на нього ззаду і били зі словами "це тобі за донецьких".

Зазначимо, 15 листопада в Запоріжжі відбудеться другий тур виборів мера, в якому візьмуть участь самовисуванець, головний інженер "Запоріжсталі" Володимир Буряк і народний депутат України, кандидат від "Блоку Петра Порошенко" Микола Фролов.