ua en ru

Яценюк направив запит до Генпрокуратури та МВС за фактом захоплення підприємств Корнацького

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк направив запит генеральному прокурору Віктору Пшонці та міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку розібратися за фактом захоплення підприємств екс-кандидата в нардепи від опозиції від 132-го округу (місто Первомайськ, Миколаївська обл.) Аркадія Корнацького. Про це сьогодні він повідомив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Була відправлена ​​бригада, яка захоплює його (Корнацького) підприємства і бореться за те, щоб він не йшов", - заявив Яценюк.

Він додав, що даний факт є проявом політичних репресій: "Прошу вважати своє звернення депутатським запитом до голови СБУ, генпрокурора, міністра внутрішніх справ".

Зазначимо, що сьогодні Корнацький на своїй сторінці в Facebook повідомив, що була зроблена спроба силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". Близько 80 озброєних чоловік зробили спробу проникнути на територію підприємства. Охорона і співробітники агрофірми вчинили опір, внаслідок чого почалася стрілянина і два охоронці були поранені.

Міліція, ДАІ та "швидка допомога" на виклики не відповідає.

Читайте також: "Свобода" вимагає від "Батьківщини" перевірити інформацію про подвійне громадянство Корнацького