ua en ru

ТСК з підготовки нової Конституції України засідатиме у відкритому режимі, - Князевич

Тимчасова спеціальна комісія (ТСК) Верховної Ради України з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України буде засідати у відкритому режимі.

Тимчасова спеціальна комісія (ТСК) Верховної Ради України з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України буде засідати у відкритому режимі. Про це заявив сьогодні на засіданні комісії голова ТСК, народний депутат з фракції "Батьківщина" Руслан Князевич, передає кореспондент РБК-Україна.

"11 з 15 членів приймає участь у засіданні. Є кворум. Запрошені: в.о. Президента України, голова Верховної Ради, а також кандидати на пост Президента України, представники облрад... цілий ряд експертів в конституційному праві, а також іноземні експерти, представники", - заявив Князевич.

Він нагадав, що робота комісії була продовжена.

"Минулого тижня в парламенті більшістю голосів було прийнято постанову про продовження нашої роботи до 15 травня... До сьогоднішнього дня ми повинні подати законодавчі ініціативи, щоб з 28 числа (квітня) працювати над наповненням їх конкретним законодавчим змістом. Від депутатів надійшли законодавчі ініціативи. Але також надійшли пропозиції від Кабінету міністрів. Тому робота нашої комісії буде відкритою, всі ключові засідання будуть у відкритому і публічному режимі", - заявив Князевич.