ua en ru

Позачергова сесія Верховної Ради на цьому тижні не відбудеться, - ПР

Позачергова сесія Верховної Ради на цьому тижні не відбудеться. Про це у коментарі ВВС Україна заявив перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

За його словами, на зустрічі лідерів парламентських фракцій з Президентом, яка має відбутися цього тижня, обговорюватиметься питання конструктивної роботи ВР, і подальша тактика ПР залежатиме від результатів цієї зустрічі.

"Цього тижня ми робимо паузу, а у вівторок (18 червня) прийдемо на сесію... Якщо у вівторок сесія відбудеться, - значить, працюватимемо. (Якщо опозиція продовжить блокування роботи парламенту) - ми просто перейдемо до іншого приміщення і будемо змушені провести сесію без них. Всі необхідні для країни рішення будуть ухвалені", - сказав Чечетов.

Політик уточнив, що ПР не ініціюватиме проведення позачергової сесії парламенту навіть у разі, якщо лідери опозиційних фракцій відмовляться зустрічатися з Президентом.

Нагадаємо, у кінці минулого пленарного тижня представники опозиційних фракцій блокували роботу парламенту. У свою чергу, депутати від Партії регіонів збирали підписи за проведення позачергової сесії Верховної Ради, не виключаючи, що таке засідання може відбутися поза межами сесійної зали парламенту.

Читайте також: ПР продовжує організацію позачергового засідання Верховної Ради