ua en ru

У Миколаєві в результаті сутичок і перестрілок постраждали 10 людей, - ЗМІ

У результаті зіткнень і перестрілки між "Народним ополченням Миколаєва", самообороною місцевого Майдану і проросійськими активістами, які намагалися захопити будівлю Миколаївської ОДА, серйозно постраждали 10 осіб.

У результаті зіткнень і перестрілки між "Народним ополченням Миколаєва", самообороною місцевого Майдану і проросійськими активістами, які намагалися захопити будівлю Миколаївської ОДА, серйозно постраждали 10 осіб. Про це повідомляє видання "Преступности.НЕТ".

В одного чоловіка серйозний перелом ноги і травма голови, двоє чоловіків отримали поранення голови - один активіст "Правого сектора" отримав удари міліцейським кийком, інший, активіст миколаївського осередку партії "Демократичний альянс" Денис Плішко також отримав в ході зіткнень поранення голови. Травма голови була помічені і у однієї жінки - медики "швидкої" обробляли їй рану.

Крім того, п'ять осіб отримали поранення від пострілів з травматичного пістолета - в основному від куль постраждали представники самооборони Майдану, в яких стріляли проросійські сепаратисти - поранення в шию, спину, ноги та інші частини тіла.

Один чоловік був госпіталізований з ЛШМД з контузією - прямо біля нього вибухнула сильна петарда.

При цьому досить багато людей отримали незначні поранення від попадання в них каменів і іншого. Більш точна офіційна інформація від медиків про постраждалих і госпіталізованих повинна бути вранці.