ua en ru

У Донецькій області під контролем сепаратистів знаходяться сім адмінбудівель, - облМВС

У Донецькій області під контролем сепаратистів знаходяться сім адміністративних будівель.

У Донецькій області під контролем сепаратистів знаходяться сім адміністративних будівель. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Донецькій області.

У Донецьку залишається захопленим адмінбудівля Донецької обласної держадміністрації. У приміщенні Донецького міськвиконкому продовжують перебувати озброєні особи в масках і камуфляжній формі, однак робота не блокується, люди працюють у штатному режимі. У Горлівці залишаються захопленими адмінбудівля Горлівського ГУ та адмінбудівля відділу БОЗ ГУМВС, де знаходяться невідомі особи.

Крім того, вчора захопили адмінбудівлю Микітівської районної прокуратури, в приміщенні знаходиться озброєна група людей. У місті встановлено 2 блокпости. У Слов'янському міськвідділі знаходяться близько 30 проросійськи налаштованих громадян, доступ до будівлі вільний, під'їзди заблоковані барикадами. Робота ГО організована в приміщенні колишнього Слов'янського райвідділу. Встановлено 7 блокпостів. У Краматорську триває блокування міської ради, вільний доступ у приміщення, всередині знаходяться озброєні люди. У місті захоплена телевізійна вежа, відключена трансляція українських каналів. Встановлено 4 блокпости.

Всі інші підрозділи області працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, сьогодні в Донецькій області сепаратисти продовжили захоплення адміністративних будівель. Серед іншого, в Донецьку було захоплено військовий ліцей і склад зброї, який перебував у ньому.