ua en ru

Царьов вирішив зняти свою кандидатуру з виборів Президента

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів Президента України. Про це він заявив під час засідання координаційної ради громадського руху "Юго - Восток",

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів Президента України. Про це він заявив під час засідання координаційної ради громадського руху "Юго - Восток", повідомляється на сторінці Царьова в соцмережі Facebook.

"Південно-Схід охоплений протестами проти нової "влади". Для їх придушення урядом застосовані військові сили. Я зареєструвався кандидатом на пост Президента. Моєю головною метою було використовувати кандидатський статус для того, щоб донести голос Південно-Сходу до жителів решти України, в тому числі західної. Я вважав і вважаю, що в той час, як самопризначена, центральна влада у Києві працює на розкол країни, реальні кроки до збереження України можуть зробити регіони. Спілкуючись і домовляючись один з одним, минаючи маріонеткову владу в Києві, вони досягнуть більшого розуміння", - йдеться в повідомленні Царьова.

"Але київська влада, в порушення всіх демократичних норм, позбавила мене цієї можливості. Приїзд до Києва для виступу перед загальноукраїнської аудиторією пов'язаний для мене з ризиком для життя, а участь у теледебатах на телеканалі УТ1 за допомогою телемосту було відкинуто. Я прийняв рішення зняти свою кандидатуру, тому що бачу: в подібних умовах кандидатський статус неефективний. Ми будемо шукати інші інформаційні канали та можливості для донесення своїх думок і позицій до жителів центральної і західної України", - йдеться в повідомленні.

Царьов також закликав інших кандидатів - Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка, Ріната Кузьміна та інших кандидатів, базовий електорат яких знаходиться на Південно-Сході, знятися з виборів.

"Виборам, які проходять на тлі громадянської війни, треба оголосити бойкот", - йдеться в повідомленні Царьова.