ua en ru

Томенко прогнозує видання указу про розпуск Ради 25-26 серпня

Радник Президента України, нардеп від фракції "Батьківщина" Микола Томенко прогнозує видання указу Президентом Петром Порошенком про розпуск Верховної Ради 25-26 серпня.

Радник Президента України, нардеп від фракції "Батьківщина" Микола Томенко прогнозує видання указу Президентом Петром Порошенком про розпуск Верховної Ради 25-26 серпня 2014 р. Про це Томенко заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"24 серпня пройде 30 днів. Потім 25-26 серпня Президент оголосить про розпуск парламенту. Потім має пройти 60 днів. Тому оголошена попередня дата 26 жовтня", - сказав Томенко.

Нагадаємо, вранці 24 липня фракції "Удар" і "Свобода" заявили про свій вихід з коаліції. При цьому спікер Олександр Турчинов (представник фракції "Батьківщина") відмовився зробити оголошення про розпад коаліції, але результативне голосування в Раді на ранковому засіданні 24 липня припинилося. У Раді оголошено перерву до 16:00 четверга.

При цьому віце-спікер Руслан Кошулинський підтверджує розпад коаліції в Раді. Варто, щоправда, при цьому відзначити, що Кошулинський, представник "Свободи".