ua en ru

Радник Порошенко припустив порушення психологічно-емоційної стабільності у Яценюка

Радник Порошенко припустив порушення психологічно-емоційної стабільності у Яценюка

Радник Президента України Петра Порошенка, нардеп з фракції "Блок Петра Порошенко" Микола Томенко припустив порушення психологічно-емоційної стабільності у прем'єр-міністра Арсенія Яценюка (на фото). Про це Томенко заявив журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ніхто не збирається відправляти його (Яценюка - ред.) у відставку. Якщо у нього порушена психологічно-емоційна стабільність і він сам запропонує в п'ятий раз (відправити його у відставку, - ред.), то це може бути. Але ми в коаліції не збираємося його відправляти у відставку. Було б дивно... Нехай працює і дає новий варіант (проектів бюджетних законів, - ред.)", - сказав Томенко.

За словами Томенка, в уряді зараз не прислухаються до прохання нардепів і не приймають їхні пропозиції до уваги.

"Я не вважаю визначним святом Новий рік. Якщо треба буде, то на Новий рік будемо працювати. Але бюджет проти народу прийняти, прикриваючись іменем Майдану, - це цинізм. Тому давайте сідати і працювати, і сьогоднішнє голосування ще раз підказує уряду, що треба починати з тих, хто незаконно отримує пільги, а не з тих, хто виживає на ці пільги", - заявив Томенко.

Нагадаємо, в Раді, в тому числі в коаліції, піддали серйозній критиці внесений Кабміном Яценюка проект держбюджету на 2015 р.

При цьому прийняття держбюджету-2015 в БПП допускають 28 грудня.

24 липня 2014 р. прем'єр Арсеній Яценюк подав у відставку у зв'язку з розпадом коаліції в Верховній Раді, а також у зв'язку з відмовою парламенту підтримати ініціативи Кабміну щодо секвестру держбюджету-2014 і реформування НАК "Нафтогаз України".

Проте пізніше Рада висловила йому довіру.