ua en ru

Герега підписала розпорядження про проведення сесії Київради 19 серпня

Наступне засідання Київради відбудеться 19 серпня. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі секретаря Київради Галини Гереги.

Наступне засідання Київради відбудеться 19 серпня. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі секретаря Київради Галини Гереги.

"Засідання відбудеться 19 серпня. Відповідне розпорядження підписано Галиною Федорівною Герегою", - повідомили в прес-службі.

У розпорядженні Гереги, яке є в розпорядженні РБК-Україна говориться, що на сесії пропонується розглянути питання внесення змін до бюджету Києва на 2013 р., про внесення змін до рішення Київради про програму соціально-економічного розвитку Києва на 2013 р., про утворення центрів надання адміністративних послуг у місті Києві, про звернення Київради до Верховної Ради.

Зазначимо, що сьогодні депутати Київради повинні були зібратися для того щоб призначити дату проведення сесії, однак засідання не відбулося.

Минулого тижня голова КМДА Олександр Попов припускав, що сесія може відбутися найближчим часом. За словами Попова депутати мають внести зміни до програми соціально-економічного розвитку Києва, що дозволить освоїти кошти від уряду, необхідні для завершення реконструкції Поштової площі.

Минулого тижня Олександр Попов в закритому режимі вже зустрічався з головами фракцій Київради. Після цієї зустрічі глава фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко повідомив, що при необхідній кількості депутатів, можна буде провести сесію Київради на початку серпня. Попов неодноразово заявляв, що якщо Київрада не продожліт працювати, то місто може залишитися без важливих фінансових документів, а опозиція наполягає на швидких виборах до міськради і запявляет про те, що не працюватиме, оскільки повноваження депутатів київської міської ради закінчились ще на початку червня.