ua en ru

Рада повернеться до питання відсторонення від засідань Мельничука після 12:00, - Гройсман

Народні депутати повернуться до питання відсторонення від участі в 5 пленарних засіданнях Верховної Ради України народного депутата, колишнього члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка, екс-командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука після 12:00. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Так, після того, як народні депутати двічі відмовилися відсторонити від участі в пленарних засіданнях Мельничука, лідер фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко закликав перенести голосування, а також розглянути питання застосування аналогічної заборони до другого учасника бійки - лідеру Радіальної партії Олега Ляшка.

"Коаліція ще раз промовить ситуацію. Деякі фракції займають різні позиції", - заявив лідер фракції БПП.

У відповідь на це Гройсман заявив: 12:00 буде традиційний перерву. Ми проведемо з цього приводу консультації і будемо голосувати".

Нагадаємо, сьогодні Рада відмовилася позбавити Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях.

Вчора у Раді побилися нардепи з Радикальної партії з колишнім однопартійцем Мельничуком. Бійка Ляшка і Мельничука продовжилася в кулуарах.

Зазначимо, що 5 лютого 2015 р. Ляшко виключив зі своєї фракції екс-командира батальйону "Айдар" Мельничука. А сьогодні Мельничук увійшов до групи "Воля народу".