ua en ru

Робоча група сьогодні затвердить проект порядку денного першого засідання Ради, - Гройсман

Робоча група сьогодні затвердить проект порядку денного першого засідання Ради, - Гройсман
Робоча група сьогодні затвердить проект порядку денного першого засідання Верховної Ради.

Робоча група сьогодні затвердить проект порядку денного першого засідання Верховної Ради. Про це на засіданні групи повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вже є результати роботи підгрупи щодо складання присяги депутатами та відкриття нової сесії. Ці пропозиції вже напрацьовані, вони будуть сьогодні обговорюватися. А потім ми повідомимо про результати нашої роботи", - розповів Гройсман.

Він нагадав, що у тимчасовій президії Ради на першому урочистому засіданні буде шість осіб від всіх політичних сил і партій. Гройсман зазначив, що відповідні кандидатури повинні бути затверджені вже сьогодні.

"Сьогодні ми затвердимо проект порядку денного роботи нової сесії та роботи (першого засідання парламенту", - додав він.

Також Гройсман закликав проінформувати про роботу підгрупи, яка займається організаційними питаннями розселення нардепів: "У цьому питанні я закликаю бути стриманими".

Нагадаємо, раніше Гройсман повідомив, що на першому засіданні Ради відбудеться офіційне підписання коаліційної угоди.