ua en ru

Путін надав російське громадянство Януковичу та Азарову, - МВС України

Президент Росії Володимир Путін надав російське громадянство колишньому Президенту України Віктору Януковичу та прем'єр-міністру Миколі Азарову.

Президент Росії Володимир Путін надав російське громадянство колишньому Президенту України Віктору Януковичу (на фото праворуч) і екс-прем'єр-міністру Миколі Азарову (на фото ліворуч). Про це у своєму Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Сім'ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки відчувати себе сухо та комфортно. ...За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом Президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу по розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки. Іуді фарисеї за зраду Христа дали 30 срібників. Азарову, Пшонці, Януковичу та їх сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня та розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство", - написав Геращенко.

Нагадаємо, 30 вересня генеральний прокурор України Віталій Ярема доручив розібратися в офісі Інтерполу, чому екс-керівництво України досі не оголошено в міжнародний розшук.