ua en ru

ПР спростовує підготовку масових провокацій на мітингах 14-15 грудня

Партія регіонів спростовує підготовку масових провокацій на мітингах у вихідні, 14-15 грудня. Про це РБК-Україна заявив народний депутат від ПР Володимир Олійник.

"Все, що заявляють про те, що ми веземо людей в Київ для провокацій, чистої води провокація! Влада не зацікавлена в зіткненнях. Ніхто не буде застосовувати силу!", - заявив Олійник.

Коментуючи інформацію в ЗМІ і повідомлення опозиції про підготовку так званих "титушек", яких будуть переодягати в символіку ЄС і партій "Батьківщини", "Удару", "Свободи", щоб вони били прихильників ПР, він сказав: "Все, що заявляє опозиція щодо тих, хто підтримує нас, це чистої води провокація!".

Олійник вважає, що люди, які приїдуть на вихідні до столиці для підтримки ПР, скажуть своє слово: "Адже не тільки одна частина України має право сказати те, що думає! Ми бачимо, що три тижні ця частина (на Майдані) взагалі не працює, у той час, як інші працюють. Адже складається враження, що тут говорять тільки ті, хто приїжджає зі Львова. Але це не так. Всі мають право голосу. У всіх свої погляди. Тому і Луганськ, і Донецьк, і інші міста сходу країни повинні сказати своє слово".

Нагадаємо, що в ЗМІ повідомлялося про намір провести 200-тисячний мітинг в підтримку Партії регіонів.