ua en ru

Порошенко у Львові взяв участь у випробуванні міцності нової бронемашини "Дозор"

Під час робочої поїздки до Львова Президент України Петро Порошенко відвідав Львівський бронетанковий ремонтний завод, на якому ремонтують важку військову техніку, де взяв участь у випробуванні міцності нової бронемашини "Дозор".

Під час робочої поїздки до Львова Президент України Петро Порошенко відвідав Львівський бронетанковий ремонтний завод, на якому ремонтують важку військову техніку, де взяв участь у випробуванні міцності нової бронемашини "Дозор". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Глава держави ознайомився з виробничими потужностями підприємства, оглянув зразок нової броньованої машини "Дозор", який буде запущений в серійне виробництво. ... За ініціативою Президента було проведено випробування міцності броні нової машини "Дозор". Броня машини витримала, куля не пройшла наскрізь", - йдеться в повідомленні.

Президент відзначив необхідність підвищення продуктивності та ефективності роботи заводу. Він також запевнив, що держава буде надавати підтримку такого провадження.

Нагадаємо, Збройні сили України мають намір закупити 1 тис. одиниць бронетехніки для застосування в зоні антитерористичної операції на сході України.