ua en ru

Порошенко пообіцяв завтра внести в Раду проект нової Конституції

Президент України Петро Порошенко пообіцяв завтра, 26 червня 2014 р. внести до Верховної Ради України проект нової Конституції.

Президент України Петро Порошенко (на фото) пообіцяв завтра, 26 червня 2014 р. внести до Верховної Ради України проект нової Конституції. Про це він заявив в ході дня діалогу представників органів місцевого самоврядування та органів державної влади, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вже завтра проект нової конституції буде внесений у Верховну Раду і направлений для висновків Венеціанської комісії", - заявив Порошенко.

Сьогодні вранці голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок написав у Facebook, що Порошенко має намір завтра, 26 червня направити до Венеціанської комісії проект нової Конституції України. У зв'язку з цим Президент попросив фракції парламенту до кінця сьогоднішнього дня подати поправки до Конституції.

Нагадаємо, вчора Порошенко провів зустріч з представниками депутатських фракцій і груп. Президент зазначив, що законопроект про зміни до Конституції було включено більшість пропозицій, які надійшли від парламентських фракцій і груп.