ua en ru

Порошенко проведе зустріч із прем'єром ОАЕ

Президент України Петро Порошенко проведе зустріч із прем'єр-міністром ОАЕ Мохаммедом бін Рашид аль-Мактумом в рамках дводенного візиту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Міжнародна виставка озброєнь та технологій IDEX проводиться один раз на два роки. Це унікальна платформа для створення і зміцнення відносин з державними відомствами та підприємствами з регіону Близького Сходу та Азії. IDEX проводиться під патронатом Президента Об'єднаних Арабських Еміратів і Верховного Головнокомандувача Збройними Силами ОАЕ шейха Халіфи бін Заїда Аль Нахайяна. Організовується компанією Abu Dhabi National Exhibitions Company (ADNEC).

Порошенко проведе зустріч із прем'єром ОАЕ

(Джерело фото: @poroshenko)

Найбільш потужно на виставці представлені озброєння сухопутних військ та протиповітряної оборони, морська техніка. Новинкою виставки у 2015 році є відкриття павільйону безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко вирушив дводенним з робочим візитом до Об'єднаних Арабських Еміратів на Міжнародну виставку оборонної промисловості IDEX-2015.