ua en ru

Опозиція відтягує призначення перевиборів на проблемних округах, щоб зашкодити підписання УА з ЄС, - Єфремов

Опозиція відтягує призначення перевиборів на проблемних округах, щоб зашкодити підписанню угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ході сьогоднішнього брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вибори по п'яти округах в жовтні місяці. Давайте розглянемо це питання. Ми восени повинні підписати договір про асоціацію з ЄС. Для підписання цього договору однією з вимог стоїть те, що ми повинні добратися по голосуванню до тих спірних округів, де не пройшли вибори до ВР. Знаючи про це, представники опозиції роблять все можливе, щоб затягнути розгляд цього питання до осені, щоб потім пунктом від України стояло, що це не виконано. Кому це потрібно? Це що, покращує нашу роботу у євроінтеграційному напрямку, або представники опозиції декларують одне для своїх виборців, а насправді роблять все можливе, щоб ми не йшли в тому напрямі?", - сказав Єфремов.

Він також зазначив, що "ми могли їх (вибори) провести ще в березні місяці, якщо б у вас (опозиції) було бажання для цього".

"Чому ми повинні перетягувати вибори на осінь, бо комусь це хочеться, не виконуючи одну з вимог ЄС, які ми зобов'язані виконати в цьому напрямку", - обурився Єфремов.

Читайте також: "Свобода" пропонує провести вибори в Києві та в проблемних округах 8 вересня 2013 р., - Тягнибок