ua en ru

Опозиція готова спілкуватися із Януковичем виключно у присутності ЗМІ, - Яценюк

Опозиція наполягає винятково на публічній зустрічі з Президентом Віктором Януковичем за присутності представників засобів масової інформації. Про це повідомив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у вівторок, 11 червня, після наради з цього приводу в голови Верховної Ради, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Якщо ми йдемо до Януковича, то у наступний вівторок (18 червня) він повинен прийти у парламент і виступити з посланням. Опозиція буде готова слухати Президента в парламенті, якщо він буде готовий прийти і слухати опозицію", - підкреслив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що опозиція наполягає на обговоренні із Президентом наступних питань: щодо фінансово-економічного колапсу в Україні, корупції в державі, підписання угоди про асоціацію з ЄС, звільнення Юлії Тимошенко, припинення політичних переслідувань опозиції, спроб приватизації української газотранспортної системи, виборчого законодавства та діяльності ЦВК. "Перелік питань ми сьогодні передали Рибаку", - повідомив Арсеній Яценюк.

По темі: "Удар" не піде на закриту зустріч із Президентом, - Кличко