ua en ru

"Удар" не піде на закриту зустріч із Президентом, - Кличко

"Удар" не піде на закриту зустріч із Президентом України Віктором Януковичем. Про це повідомляє прес-служба партії "Удар" із посиланням на лідера партійного Віталія Кличка.

"Сьогодні стільки життєво важливих проблем для країни, які треба вирішувати і говорити про це потрібно відкрито і відверто. Однозначно в присутності ЗМІ, які поінформують суспільство про зміст такого діалогу політиків", - зазначив Віталій Кличко.

Кличко зазначив, що він хоче говорити із Президентом про те, "як виконати усі умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію. А це - і звільнення політв'язнів, зокрема, Юлії Тимошенко, і припинення політичних переслідувань, ефективні перепони корупції. Також повинні бути ухвалені рішення про проведення восени виборів в 5 проблемних округах та виборів мера столиці і депутатів Київради. Необхідно зняти з порядку денного протягування антидержавних законів. Таких, наприклад, як приватизація газотранспортної системи України".

Читайте також: Тимошенко підтримує проведення зустрічі лідерів опозиції з Януковичем

Лідер "Удару" зазначив, що ці питання повинні обговорюватися публічно, а не за зачиненими дверима. "Люди повинні знати, чи розуміє ці проблеми Президент і якими він бачить шляхи їх вирішення. Повинен відбутися діалог, а не прийом фракцій у Президента. І глава держави зобов'язаний, як гарант Конституції, виступити в парламенті", - переконаний Кличко.