ua en ru

На розгляд ВР внесено три варіанти проекту змін до Конституції України, - Писаренко

Секретаріат комітету Верховної Ради України з питань правової політики опрацьовує три варіанти проекту змін до Конституції Украї

Секретаріат комітету Верховної Ради України з питань правової політики опрацьовує три варіанти проекту змін до Конституції України. Про це заявив голова комітету, народний депутат від фракції Партії регіонів Валерій Писаренко, повідомила прес-служба ВР.

За словами Писаренко, у четвер, 13 лютого, фракція "Удар" запропонувала парламентським фракціям до обговорення свій проект змін до Конституції

Як повідомив Писаренко, це вже третій варіант проекту змін, який відрізняється від проектів, поданих раніше фракціями ВО "Батьківщина" та "Свобода", а також варіанту, поданого фракцією Комуністичної партії України.

Він підкреслив, що всі три варіанти змін до Основного закону будуть запропоновані до розгляду робочою групою уповноважених представників фракцій.

Як повідомлялося раніше, 12 лютого 2014 р. відбулося позачергове засідання погоджувальної ради представників фракцій у Верховній Раді України. За його підсумками уповноважені від усіх парламентських фракцій та позафракційних депутатів не змогли досягти згоди щодо скликання позачергового засідання парламенту на вимогу трьох опозиційних фракцій парламенту.