ua en ru

Москаль закликав Порошенка створити 8 військово-цивільних адміністрацій в Луганській обл

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням про створення на підконтрольній території України області 8 військово-цивільних адміністрацій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

Зокрема, пропонується створити Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію, Станично-Луганської районної військово-цивільну адміністрацію, Попаснянскую районну військово-цивільну адміністрацію і Новоайдарскую районну військово-цивільну адміністрацію.

"В останніх трьох районах на території контрольованої Україною Луганської області йшли активні бойові дії, тому вони найбільше постраждали від обстрілу бойовиків", - зазначив Москаль.

Крім того, пропонується створити військово-цивільні адміністрації в окремих населених пунктах, а саме: Трьохізбенка (Новоайдарський район), Кримське (Новоайдарський район), Новотошковка (Попаснянський район) та Троїцьке (Попаснянський район).

Також вирішується питання про створення військово-цивільних адміністрацій в інших населених пунктах області, після чого відповідні пропозиції будуть направлені Президенту.

Нагадаємо, 26 лютого Порошенко підписав закон про військово-цивільних адміністраціях в зоні АТО.