ua en ru

Міноборони спростовує інформацію про передислокацію танків з Чернігова до Києва

Міністерство оборони України спростовує інформацію про передислокацію танків з Чернігова до Києва.

Міністерство оборони України спростовує інформацію про передислокацію танків з Чернігова до Києва. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Як повідомив начальник штабу окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, яка дислокується в селищі Гончарівське на Чернігівщині, особовий склад частини здійснює передачу надлишкового майна, озброєння і військової техніки, в рамках проведення планових організаційних заходів.

Зокрема, сьогодні, 22 січня, три танки Т-64 був доставлений до залізничної вантажної станції "Чернігів-Північний". Запланована доставка ще трьох одиниць техніки, після чого буде сформовано ешелон, який доставить цю техніку до однієї з військових частин Одеської області.

"Управління преси та інформації Міністерства оборони України повідомляє, що інформація, розповсюджена окремими засобами масової інформації про нібито залучення Збройних Сил України до політичних акцій, які проводяться в місті Києві, зокрема, перебазування військової техніки в столицю, не відповідає дійсності. Частини і підрозділи Збройних Сил України продовжують у плановому режимі виконувати завдання за призначенням. Жодних позапланових заходів та практичних навчань не проводиться. Підрозділи і частини знаходяться в місцях постійної дислокації", - йдеться в повідомленні міністерства.