ua en ru

Кожемякін заявив про корупційне минуле новопризначених керівників у митній та податковій службах

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Кожемякін заявив про корупційне минуле новопризначених керівників Митної та Податкової служб.

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Кожемякін заявив про корупційне минуле новопризначених керівників Митної та Податкової служб. Про це Кожемякін заявив сьогодні під час погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Чому повертаються знову такі прізвища в податкову міліцію Міщенко (колишній заступник Захарченка в ДПА в 2010-2011 рр., Головач (начальник податкової міліції при Захарченку), Коваль, Атаманюк... Що це за прізвища? Це що, хлопці, які мають іноземну освіту, європейські інтегратори? Ну не схожі вони... Вони спеціалісти по корупційних схемах і крадуть з бюджету. Дворак готується до призначення на Київську обласну митницю, а він очолював всі чотири років енергетичний пост - крав газ разом з тими, хто був злочинною владою. Ще один Ігор Безсмертний - він на київську регіональну митницю; має зв'язки з криміналом. Покопайтесь там, в головному управлінні СБУ... Тому я ще раз звертаюся до вас і кажу, що це не люстрація" , - сказав Кожемякін.