ua en ru

Кабмін завтра розгляне залучення позик від ЄБРР та ЄІБ на реконструкцію газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород

Кабмін завтра розгляне залучення позик від ЄБРР та ЄІБ на реконструкцію газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород Джерело фото:business.ua
Кабінет міністрів України завтра, 26 листопада 2014 р., на засіданні розгляне проект розпорядження про залучення позик від Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку для реалізації інвестиційного проекту "Реконструкція, капітальний ремонт та технічне переоснащення магістрального газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород".

Кабінет міністрів України завтра, 26 листопада 2014 р., на засіданні розгляне проект розпорядження про залучення позик від Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку для реалізації інвестиційного проекту "Реконструкція, капітальний ремонт та технічне переоснащення магістрального газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщено на сайті Кабміну.

Крім того, міністри розглянуть питання діяльності НАК "Нафтогаз України". Доповідати за цими питаннями буде міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан.

Також, Кабмін планує затвердити плани імплементації деяких актів до законодавства Європейського союзу. Зокрема уряд планує розглянути та схвалити розроблені Міністерством юстиції, Міністерством охорони здоров'я, Міністерством аграрної політики та Міністерством інфраструктури планів імплементації деяких актів законодавства ЄС.

Також Кабмін затвердить плани заходів з імплементації директив 2006/32/ЄС, 2010/30/ЄС і 2010/31/ЄС.

Крім того, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков буде доповідати за питанням внесення змін до переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб.

Також Кабмін планує затвердити угоди про виконання завдання у сфері розвитку між Україною та США для сприяння більш прозорим та підзвітним процесам врядування за широкої участі громадян та для сприяння стійкому економічному розвитку на широкій суспільній основі як засобу забезпечення сталої демократії в Україні.

Крім того, міністри планує затвердити угоду з Азербайджаном про співробітництво в галузі карантину рослин.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України завтра, 26 листопада 2014 р., проведе чергове засідання.