ua en ru

Кабмін звільнив заступника міністра ЖКГ Ісаєнка, - Мін'юст

Кабмін звільнив заступника міністра ЖКГ Ісаєнка, - Мін'юст

Кабінет міністрів України звільнив заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-коммунальноно господарства України Дмитра Ісаєнка. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, заявив сьогодні міністр юстиції Павло Петренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Так, Кабінет міністрів підтримав цю кадрову ініціативу прем'єра", - заявив Петренко.

Нагадаємо, раніше на засіданні Кабміну прем'єр-міністр Арсеній Яценюк піддав обструкції заступника міністра ЖКГ Ісаєнка.

Як повідомлялося, Яценюк доручив МВС розслідувати факт привласнення Ісаєнком статусу учасника АТО. При цьому прем'єр розпорядився звільнити заступника голови Мінрегіону Ісаєнка.

Зазначимо, що станом на 16:45 14 січня Ісаєнко ще вказаний серед заступників міністрів регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ на офіційному сайті "регіонального" відомства.

У жовтні минулого року Ісаєнко повідомляв про те, що над створенням оборонного рубежу на Донбасі працюють 20 тис. людей. При цьому, з його слів, для спорудження оборонного рубежу задіяли близько 300 одиниць техніки.

"Моє завдання - оперативне забезпечення необхідними матеріалами та засобами для установки укріплень. На сьогоднішній день нам вдалося вже виконати роботи з облаштування елементів першої смуги рубежу оборони на 85%. Такий об'єкт буде захищати наших військових від зовнішнього агресора і дозволить зберегти життя сотням наших хлопців", - зазначав тоді Ісаєнко.

Нагадаємо, уродженець Білорусі 1967 року народження Дмитро Ісаєнко був призначений на посаду заступника міністра Мінрегіону 23 грудня 2010 р. указом тодішнього Президента України Віктора Януковича №1178/2010.

Ісаєнко, закінчивши в 1989 р. Ленінградське вище військове інженерне будівельне училище, здобув вищу освіту, спеціальність за освітою - інженер-теплоенергетик. Що стосується його наукового ступеня і вченого звання, то Ісаєнко - кандидат наук з державного управління.