ua en ru

Кабмін продовжить скорочувати кількість контролюючих органів, - Яценюк

Кабінет міністрів продовжить скорочувати кількість контролюючих органів. Про

Кабінет міністрів продовжить скорочувати кількість контролюючих органів. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"28 із 56 контролюючих органів залишається на першому етапі. Відповідне рішення уряду прийнято, тепер повинна бути реалізація цього рішення", - заявив Яценюк.

"На наступному етапі ми вносимо зміни до законодавства про ліцензування, окремий пакет законодавства про дерегуляцію, які максимально ліквідують всі надумані функції українських чиновників і зроблять їх такими, які відповідають стандартам і критеріям Європейського союзу", - додав прем'єр.

Він зазначив, що у програмі дій Кабміну вказані конкретні проекти законів і дати, коли ці законодавчі акти мають бути ухвалені.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман запропонував на відкритому засіданні Кабінету міністрів обговорити з підприємцями питання поліпшення бізнес-клімату в Україні.