ua en ru

Кабмін доручив ЦВК закуповувати послуги з підтримки системи "Вибори"

Кабінет міністрів України доручив Центральній виборчій комісії поводити закупівлю послуг з підтримки, обслуговування та модифікації Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Кабінет міністрів України доручив Центральній виборчій комісії поводити закупівлю послуг з підтримки, обслуговування та модифікації Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України. Про це йдеться у постанові № 471 від 23 вересня 2014 р.

Згідно з документами, Кабінет міністрів постановив, що "закупівля послуг з підтримки, обслуговування та модифікації Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" здійснюється Центральною виборчою комісією для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 р. на підставі укладених договорів.

Відповідні зміни Кабмін вніс до порядку закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення виборів народних депутатів України, затвердженого постановою Кабінету міністрів України № 320 від 23 квітня 2012 р.

Нагадаємо, позачергові вибори народних депутатів призначені на 26 жовтня 2014 р. Станом на 22 вересня ЦВК зареєструвала вже 690 кандидатів в нардепи на позачергових до Верховної Ради в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі і 676 кандидатів-мажоритарників.