ua en ru

Гройсман зареєстрував проект постанови про тимчасову президію першої сесії нової Ради

Гройсман зареєстрував проект постанови про тимчасову президію першої сесії нової Ради
Голова підготовчої депутатської групи, народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка", віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про тимчасову президію першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (№1001).

Голова підготовчої депутатської групи, народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка", віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про тимчасову президію першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (№1001). Про це йдеться на офіційному сайті парламенту.

Також Гройсман зареєстрував проект постанови про Лічильну комісію Верховної Ради України восьмого скликання (№1005) та про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України восьмого скликання (№1004).

Нагадаємо, раніше підготовча депутатська група визначила склад тимчасової президії Ради восьмого скликання. Зокрема, від "Блоку Петра Порошенко" буде Володимир Гройсман, від "Самопомичи" - Микола Лаврик, від Радикальної партії Олег Ляшко, від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін і від "Опозиційного блоку" - Олександр Вілкул.