ua en ru

ГПУ невдовзі висуне нові звинувачення екс-нардепу Чечетову, - Шокін

Генеральна прокуратура України невдовзі висуне нові звинувачення колишньому народному депутат від партії регіонів Михайлу Чечетову. Про це заявив генеральний прокурор України Віктор Шокін в ефірі 5 каналу.

Так на питання журналіста, які перспективи має судове провадження проти Михайла Чечетова, який вийшов зі слідчого ізолятора під заставу, Шокін відповів: "На сьогодні слідство продовжується і, я впевнений, що невдовзі ви почуєте додаткові звинувачення в його адресу. Це я кажу не для того, щоб він втік, ні - хай знає про це, бо він також знає про це. В свій час він сам повідомляв про деякі свої правопорушення, якщо ви пам'ятаєте".

На уточнююче питання журналіста , чи мова йде про знамениту ручку, якою були підписані документи про Фонд держамайна, Шокін відповів: "І це також".

Нагадаємо, у ніч на 21 лютого Печерський районний суд Києва обрав Михайлу Чечетову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 тис. 105 мінімальних зарплат, тобто близько 5 млн гривень.

20 лютого Генпрокуратура оголосила підозра Чечетову у справі про "законах 16 січня".

23 лютого за Чечетова внесли заставу близько 5 млн грн.