ua en ru

Держуправління справами просить Кабмін остаточно скасувати пільги чиновників

Державне управління справами просить Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні розглянути постанову про скасування низки розпоряджень, якими закріплені преференції та пільги для чиновників.

Державне управління справами просить Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні розглянути постанову про скасування низки розпоряджень, якими закріплені преференції та пільги для чиновників. Про це повідомила прес-служба Президента України з посиланням на керівника Державного управління справами Сергія Березенко.

За словами Березенка, оскільки з липня Кабмін неодноразово відкладав розгляд цього питання, Держуправління справами звертається до урядовців і наголошує на важливості прийняття такого рішення.

Він нагадав, що ще у серпні Президент Петро Порошенко підписав указ про скасування численних пільг мешканцям елітних селищ Конча-Заспа та Пуща-Водиця під Києвом.

"Щоб повністю зняти привілейованість чиновників і відкрити усім бажаючим українцям для проживання Конча-Заспу та Пущу-Водицю, Кабінет Міністрів має, нарешті, розглянути це питання", - наголосив керівник Держуправління справами.