ua en ru

Азаров попередив Клименко про персональну відповідальність за виконання бюджетного розпису за доходами

Прем'єр-міністр України Микола Азаров попередив міністра доходів і зборів Олександра Клименка про персональну відповідальність за виконання бюджетного розпису за доходами. Про це прем'єр заявив у вступному слові на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Звертаю увагу міністра доходів і зборів Клименка, міністра інфраструктури Козака, міністра енергетики та вугільної промисловості Ставицького, міністра промислової політики Короленка, міністра аграрної політики та продовольства Присяжнюка, голови Державного агентства рибного господарства україни Дронику, голови "Укравтодору" Демішкана, Фонду державного майна Рябченко на безумовне виконання доходів бюджету. Є доходи - є витрати, ні доходів, ні витрат", - заявив Азаров.

Він також зазначив: "Попереджаю міністра доходів і зборів Клименка про персональну відповідальність за виконання бюджетного розпису за доходами. А міністра фінансів Колобова та міністра соціальної політики Королівську попереджаю про персональну відповідальність за виконання завдань, поставлених Президентом України".