ua en ru

Азаров перебуває з робочим візитом у Франції

Прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні, 17 червня 2013 р. відвідає з дводенним робочим візитом Париж (Франція). Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

17 червня Азаров візьме участь у роботі 50-го Міжнародного аерокосмічного салону "Ле Бурже-2013", у ході якого ознайомиться з передовими зразками аерокосмічної техніки.

Також заплановані зустрічі глави українського Уряду з представниками провідних французьких інвесторів та офіційним особами.

Азаров огляне стенди ДП Антонов, на яких будуть представлені літаки АН-158, АН-70, він ознайомиться з їх льотними випробуваннями.

Програмою робочої поїздки також передбачена зустріч Глави українського Уряду із керівництвом турецької компанії ТАІ, аргентинської компанії FAdeA.

Крім того, Азаров візьме участь у відкритті українсько-французької конференції виробників авіаційної та космічної галузі.

18 червня прем'єр-міністр зустрінеться з головою ради керівників підприємств Україна-Франція та керівниками провідних французьких компаній.

Ввечері 18 червня глава українського уряду повернеться до Києва.