ua en ru

Аваков звільнив заступника начальника ДАІ Одеси за включені "мигалки" перед кортежем Яценюка

Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков уволил заместителя начальника Госавтоинспекции Одессы за включенные "мигалки" перед кортежем премьер-министра Арсения Яценюка.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив заступника начальника Державтоінспекції Одеси за включені "мигалки" перед кортежем прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Арсеній Яценюк сьогодні з робочим візитом Одеса - Миколаїв. І ось вранці, один "красунчик" , заст. начальника обласного ДАІ "взяв ініціативу", у кращих радянських традиціях, "зробив усе як годиться" - особисто включив маячки і почав розганяти транспорт перед двома машинами прем'єра... Яценюк зупинив такий рух. Машина з мигалкою, звичайно, поїхала - прем'єр поїхав працювати в Миколаїв... А заст. нач. Одеського ДАІ Шулежко звільнений від посади", - написав Аваков.

Нагадаємо, в кінці серпня Аваков звільнив начальника УМВС України в Херсонській області полковника міліції Михайла Фабрина за неналежне забезпечення сил АТО.