ua en ru

Прикордонники затримали громадян Молдови та Чехії, розшукуваних Інтерполом

Прикордонники затримали громадян Молдови та Чехії, розшукуваних Інтерполом Фото: прикордонник

Затримані передані компетентним органам

Прикордонники у пунктах пропуску на державному кордоні України затримали громадянина Чехії та двох громадян Молдови, які розшукувалися по лінії Інтерполу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби.

Так, в аеропорту "Київ (Жуляни)", під час оформлення пасажирів рейсу Київ - Кишинів, у рамках проведення заходів з пошуку злочинців по лінії Інтерполу прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили громадянина Чехії. Він розшукувався правоохоронними органами Чехії для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, за що передбачено до 10 років позбавлення волі.

Також у пункті пропуску "Платоновое" прикордонники затримали громадянина Молдови. Під час здійснення заходів контролю на нього спрацювала база даних Інтерполу. Молдаванин розшукувався за скоєння вбивства.

Крім того, в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Росошани", прикордонники Чернівецького загону у ході перевірки документів виявили 64-річного громадянина Молдови, якого розшукує Інтерпол за шахрайство.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" 17 листопада серед пасажирів, які прибули з Афін, був виявлений та затриманий громадянин Росії, який перебував у міжнародному розшуку.