ua en ru

Плотницький призначив "місцеві вибори" в ЛНР на 1 листопада

Плотницький призначив "місцеві вибори" в ЛНР на 1 листопада Фото: Ігор Плотницкий

Вибори пройдуть у 8 містах і 6 районах

"Голова" так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) Ігор Плотницький призначив проведення перших "місцевих виборів" на 1 листопада 2015 р. Про це повідомляє "Луганський інформаційний центр".

"Сьогодні я підписав указ про проведення перших виборів до місцевих органів влади Луганської народної республіки. Відповідно до цього указу, вибори глав 14 міських і районних адміністрацій пройдуть 1 листопада 2015 р.", - повідомив Плотницький.

Як заявив Плотницкий "місцеві вибори" стануть "ще одним кроком у справі формування державності на території ЛНР".

"Вибори 1 листопада - це перший етап місцевих виборів, за ним повинні послідувати вибори депутатів до рад різних рівнів, а також селищних голів і т.д", - йдеться в повідомленні.

Плотницький призначив "місцеві вибори" в ЛНР на 1 листопада

Фото: "указ" Плотницького

Як повідомляється, 1 листопада "місцеві вибори" пройдуть у містах: Луганськ, Красний Луч, Стаханов, Алчевськ, Кіровськ, Ровеньки, Первомайськ, Брянка, районах: Антрацитівському, Перевальському, Лутугинському, Краснодонському, Свердловському, Слов'яносербському.

"Приймаючи рішення про призначення дати виборів, я чітко віддаю собі звіт в тому, що ми в змозі забезпечити їх проведення на гідному рівні, з дотриманням усіх міжнародних норм, за участю спостерігачів від всіх країн і всесвітніх організацій, неухильно дотримуючись зобов'язаннями Комплексу заходів з виконання Мінських угод", - заявив Плотницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Захарченко призначив "місцеві вибори" в ДНР на 18 жовтня.