ua en ru

Петрівський квартал відгуки та нагороди привернули увагу нового інвестора для розвитку ЖК від NOVBUD

Петрівський квартал відгуки та нагороди привернули увагу нового інвестора для розвитку ЖК від NOVBUD

Відомий масштабний київський забудовник NOVBUD зацікавив і привернув увагу потужного інвестора для прискорення будівництва та здачі в експлуатацію нових житлових секцій, а також для поліпшення інфраструктури в житловому комплексі Петрівський квартал.

Як нам стало відомо, NOVBUD планує здачу та повноцінний запуск відразу декількох ліній у 2021 році, а також старт створення нових будинків і об'єктів інфраструктури. У найближчому майбутньому в планах забудовника стоїть будівництво державних навчальних і розвиваючих установ, на що вже є досить великий запит, якщо вивчити відгуки про даний ЖК в інтернеті.

Петрівський квартал розташовується в селі Святопетрівське, що поруч з Києвом і займає площу в 56 гектарів. Цей район вважається екологічно чистим і тому приваблює багатьох інвесторів для купівлі квартири тут. Але це далеко не єдина перевага даного житлового комплексу.

На сьогоднішній день Петрівський квартал заслужено вважається одним із найбільших житлових комплексів в Україні, наразі він складається з 78 будинків. У даного ЖК вже є своя історія, яка бере початок ще з 2011 року, коли був виритий перший котлован. Але на цьому девелопер не зупиняється. У плані проєкту житлового комплексу закладено будівництво 130 будинків, а це близько 8500 квартир. У підсумку Петрівський квартал стане практично в 2 рази більшим і максимально наблизиться до своєї концепції «місто в місті».

Інфраструктура житлового комплексу продумана настільки, що мешканцям практично не потрібно залишати його межі - тут є все необхідне. А зовсім нещодавно стало відомо, що забудовник NOVBUD планує запуск державного дитячого садочка, на який багато хто чекає. Крім цього, на території ЖК вже зараз є 3 приватних дитсадки і школа, розвиваючі центри для дітей, облаштовані 11 зон відпочинку, працює багато магазинів, кафе, салонів краси та медичних установ.

Тут дружня атмосфера, панує затишок і комфорт. У ЖК регулярно проводяться анімаційні заходи для відпочинку всієї сім'ї, що дуже подобатися його мешканцям.

Петрівський квартал відгуки про NOVBUD

НОВБУД - це масштабний забудовник Києва, який працює на ринку вже майже 14 років. На даний момент компанія веде 5 проєктів, один з яких - Петрівський квартал. Він приніс своєму девелоперу вже чимало нагород за концепцію і реалізацію, завдяки чому забудовник отримав визнання і повагу у будівельній сфері.

Подальші плани NOVBUD і реалізовані проєкти залучають нових великих інвесторів, які в підсумку вплинуть на швидкість здачі об'єктів і заселення мешканців.